Κάρτες > Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τα ταξίδια σας χωρίς άγχος, με την Ταξιδιωτική Ασφάλεια που σας προσφέρει η USB BANK PLC. Η Ταξιδιωτική Ασφάλεια προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους κατόχους της platinum και χρυσής κάρτας ενώ οι κάτοχοι κλασσικής κάρτας μπορούν να επωφελούνται αυτού του πλεονεκτήματος, με την πληρωμή ενός μικρού ποσού.

Η ασφαλιστική κάλυψη ισχύει για ταξίδια μετ'επιστροφής εκτός της χώρας μονίμου διαμονής που ολοκληρώνονται μέσα σε 90 μέρες και εφόσον πληρώσετε ολόκληρο ή πέραν του 50% του εισιτηρίου σας ή και της οικογένειας σας που ταξιδεύει μαζί σας , με τις κάρτες της USB BANK PLC. Σε περίπτωση που άτομο της οικογένειάς σας ταξιδέψει χωρίς εσάς και αφού πληρώσετε ολόκληρο το ποσό του εισιτηρίου με την κάρτα σας, η ασφάλεια ισχύει για ταξίδια διάρκειας μέχρι 14 μέρες. Μπορείτε να δείτε συνοπτικά τα κύρια ωφελήματα που προσφέρει η Ταξιδιωτική Ασφάλεια πατώντας εδώ.

Τα Έντυπα Απαίτησης μπορείτε να τα δείτε και τυπώσετε πατώντας εδώ.
Για τους Όρους και Κανονισμούς της Ασφάλειας παρακαλώ πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες της Ασφάλειας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με οποιοδήποτε από τα καταστήματα της USB BANK PLC ή την Υπηρεσία Τραπεζικών Καρτών στο
τηλ. + 357-22883407, Φαξ +357-22730401,
email: card.center@usbbank.com.cy.

Σημείωση: Γραπτή ή τηλεφωνική ειδοποίηση για Απαίτηση Ασφαλιστικής Αποζημίωσης πρέπει να γίνεται στη USB BANK PLC στο
τηλ. +357-22883407, φαξ +357-22730401,
ή στην GENASSIST TPA LTD. :
τηλ. +357 22 519211,
και σε περίοδο 25 ημερών μετά το περιστατικό ή την αρχή οποιασδήποτε απώλειας ή άλλου συμβάντος το οποίο καλύπτεται από την Ασφάλεια.