Η Τράπεζά μας

Στην USB BANK PLC, πρωταρχικό στρατηγικό μας στόχο αποτελεί η προσφορά άριστης προσωπικής εξυπηρέτησης στον πελάτη από ένα άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, που χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό και αφοσίωση και αυτό προσπαθούμε να το επιτύχουμε μέσα από την ανάπτυξη και την καθιέρωση πελατοκεντρικής κουλτούρας σ’ ολόκληρο τον Οργανισμό.

Με επίκεντρο τους πελάτες μας αλλά και τους ανθρώπους μας και επενδύοντας ταυτόχρονα στην τεχνολογία και στη βελτίωση των διαδικασιών μας, στοχεύουμε στην προσφορά ευέλικτων προϊόντων που θα ικανοποιήσουν τις χρηματοοικονομικές ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Όραμά μας είναι να γίνουμε σημείο αναφοράς στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, κάνοντας τις πολύπλοκες τραπεζικές διαδικασίες απλές και προσφέροντας στους πελάτες μας το καλύτερο.

Το μέτρο της επιτυχίας μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και των ανθρώπων μας. Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας και τους σεβόμαστε όπως σεβόμαστε τους εαυτούς μας. Ενθαρρύνουμε, αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε την καινοτομία, την ποιότητα και την αφοσίωση των ανθρώπων μας, αξίες που για μας αποτελούν οδηγό για να προχωρήσουμε στο μέλλον.